Sunday, September 18, 2011

kemaruk

first of all. is there anyone stil reading my blog? aoww boleh tolong angkat tangan tak? hihi. look. i dont know indeed in writing a nice post. sebab tu takdenye post panjang menjela. tapi ade hati tu nak amek journalism as elective course tuuu woo woo hihi. itu sebab broadcast da penuh-.-" bengong la i baru nak berangan jadik pengarah filem taw. newscaster ke tak ye? hihi.

so as you can read the tittle above. kemaruk. tadi petang. saya dan syafiah ternampak akan satu couple yang sedang bermain ice skating together gather sambil pegang tangan sambil main keja keja manje. you know manje? you know sweet? the sound is like this: A-O-W-W-W! pronounce it clearly and effectively hihi. make it longerr kalau boleh. A-O-W-W-W-W-W-WW-WWW-WWWW!!!! ouch. hihi.

hahaha okay sangat kemaruk nye saye. sumpah sweet gile. usually kalau kiteorang (saya dan syafiah) nampak akan couple yang gedik gedik kiteorang akan macam tak cakap ape ape. tapi this timeee! kiteorang pulak yang over. kiteorang usha dorang sampai mate nak keluar ni habaq maii hihi. see! overr kan? hihi.

sebab dorang macam pure budak sekolah kot. bercinte. i dont know. but i feel the aura of love. ceh waaaa!! hahaha. bukan nak menggalakkan anda anda kanak kanak di bangku sekolah untuk bercinta okay?! hihi. tapi serious.

dorang membuatkan saya nak buat movie yang ade scene di ice skating sunway pyramid. (cerite malaysia tak ade lagi kan amek port situ babe?) hahaha! macam cerite korea la pulak kan ish.

oh well. saye doakan awak dan awak bahagia and hope korang kahwin dan jangan bercerai pulak hihi!:) heee tak kenal pun kan? hahaha. oh ye. one more thing. sudi tak korang berlakon dalam filem saye? tapi dalam beberape tahun lg la. yang lelaki tu make sure awak tak tumbuhkan jambang segale. tinggi biar setakat tu je. jerawat jangan bagi keluaq naa. yang awak perempuan pulak. maintain cute je taw. jangan gain weight! hihi. jangan tumbuh jerawat jugak. heee:D sayang korang lah! hahaha tetibe. yeke ade nak buat movie niii huehue. taa chou.









 ps: rugi rasenye tak bercinte waktu sekolah. huehuehue hihi. eh ke bercinte ke eh? hahaha confused.


1 comment:

MEDIHA OMAR said...

Mesti couple tu handsome & cantik kan kan kan ;)